-500 Ft extra akció akkumulátorokra, tartozékokra

20.000 ft vásárlás felett 500 ft kedvezményt adunk megrendelése összegéből. Ajánlatunk az OnlinePénztárcával nem összevonható!...Bővebben

20.000 ft vásárlás felett 500 ft kedvezményt adunk megrendelése összegéből.

Ajánlatunk az OnlinePénztárcával nem összevonható! Kevesebb

Érvényes: 2021-12-31

Ne maradj le AranyAkku kuponkódjairól, kedvezményeiről


AranyAkku üzletről bővebben


Használja a kedvezményes kupont az AranyAkku online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Hogyan használd fel AranyAkku üzlet kuponjait, kedvezményeit?

1. Kupon vagy kedvezmény kiválasztás
Válaszd ki a kuponkódot vagy kezdvezményt, amit fel szeretnél használni AranyAkku partnerünk oldalán. Kattints a "Kód mutatása" gombra vagy a kedvezmény címére.

2. Kuponkód másolása A megjelenő ablakban egy betűkből és számokból álló szöveget látsz. Ez a kuponkód. Másold ki a kuponkódot, amit a "Kód másolás" gombra kattintva tehetsz meg. Használhatod a CTRL + C billentyűket is a kuponkód másoláshoz.

3. Kupon felhasználása Kattints a "Tovább az üzletbe" feliratú gombra. Ekkor átirányítunk AranyAkku partnerünk weboldalára, ahol neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kívánt terméket és kosárba helyezed. A rendelés leadása előtt add meg a kuponkódot a megfelelő helyen és a kedvezmény mértéke automatikusan levonódik rendelésed végöszegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok