Akusztika Hifibolt

Kupon ingyenes szállítás az Akusztuka Hifibolt rendelésekre

Add meg a kuponkódot a rendelés második lépéséné...Bővebben

Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél. Kevesebb

Érvényes: 2022-12-03 59x felhasznált
Akusztika Hifibolt

Kupon 10% kedvezmény HIFI berendezésekre

Használd a kuponkódot a kosár oldalon és a kedvezm...Bővebben

Használd a kuponkódot a kosár oldalon és a kedvezmény automatikusan levonásra kerül a rendelés összegéből. Kevesebb

Érvényes: 2022-12-06 90x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Akusztika Hifibolt kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Akusztika Hifibolt webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Akusztika Hifibolt fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Akusztika Hifibolt kuponkódjairól, akcióiról
Akusztika Hifibolt üzletről bővebben

Nos az illesztőreszelő egy olyan reszelő, amivel nagyméretű gerendákat illesztettek egymáshoz, elképesztő precizitással. Az ilyen gerenda összeragasztva pont olyan erős – vagy még erősebb -, mintha egy darabból lenne. Ezt egy olyan barátomtól tudom, aki már túl van az 5.X-én és elég jól ért a fához. Egy öreg mesterember készített neki egy ilyen reszelőt. Ennek úgy tíz éve. Mára a szakmabeliek közül sem sokan tudják, mi az az illesztőreszelő és mire is lehetne haszálni. Meg sem ismernék, ha ott lenne előttük.

Manapság egyre több kezdeményezés van régi mesterségek újra élesztésére, fiatalok építenek kemencéket, sütnek kovászolt kenyereket és építenek faházakat. Jobb esetben a régi szakmák tudása elérhető, de néha eltűnnek az öreg szakikkal együtt. Szerszámok, fogások, tapasztalatok, mérhetetlen tudás merül feledésbe. Valahogy így van ez a hifiben is. Mára mindenki megrendelheti az Interneten a legjobb áron a fórumokon legjobbnak mondott termékeket. Letöltheti az okosságokat, hamar szakemberré válik, tapasztal, tanácsokat oszt. Az egyik évben még kérdez, a másikban már segít. Ez így rendben is van, így működik most a világ. Azonban ezek az emberek nem tudnak a hifi illesztőreszelőjéről. Nem is tudhatnak, mert mikor megszülettek, akkor sem létezett.

Akik tudnak, a hifi öregjei nem versenyeznek az internettel, általában a rivaldafénytől, nagyhangú fórumoktól távol tevékenykednek, olyan tudás birtokában, amit az internet hifi-szakértői nem is nagyon értenének meg. Bárhogyan is vesszük, ez egy szakma. Nem lehet egy év latt megtanulni. Vannak, akiket nem elégít ki a virtuális információ, akik tapasztalni, érinteni, érteni szeretnék a termékeket. Akik csalódtak a fórumok információiban, vagy elvesztek benne, vagy csak nem elégedettek a világháló „best buy” cimkés berendezések összedrótozásával. Vagy csak régimódiak és szeretnének élő kapcsolatot az eladóval. Bizalmas kapcsolatra támaszkodni, mikor kiadják a pénzüket. Vagy szeretnének annyit meíteni a régiek tudásából, amennyi nekik elég.

Az Akusztika egy ilyen bolt. Nemcsak Internet áruház, valós bolt, valós árukészlettel. Itt a megrendelő biztos lehet benne, hogy ha valami problémája akad a rendszere összeállításával, tudnak neki segíteni. És nemcsak interneten összefércelt tudásból, szakértőt játszva. Hanem 20 év tapasztalatából. A vásárló itt biztos lehet benne, hogy ismerik azt a terméket, amit megvásárolt. Ismerik azt az érzést, amikor kibont egy új berendezést. Azt az utat, ahogyan azt a rendszerbe illeszti, azt a folyamatot, amiből aztán a zene reprodukciója lesz. És ha nem elégedett, vagy csak a legjobbat szeretné kihozni a termékből, tud hová fordulni.

A világ halad, változik, mi is változunk vele. Felgyorsul, nem mindig van idő a személyes kapcsolatokra. Azonban a régi értékeket sem kell eldobni, van, amikor arra van szükség, van, amikor újra arra van szükség. Tetőfedő, ács, pék, régi szakmák, azok fortélyai, tudása. A hifiben ezek őrzöi az Akusztika Hifibolt, ahol megveheted a készülékeket online, gyorsan, időt spórolva, de azzal a biztonsággal, hogyha a régi értékekre, szaktudásra, segítségre van szükséged, az bármikor a rendelkezésedre áll.


Használja a kedvezményes kupont az Akusztika Hifibolt online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok