Üdv Kedves Látogató!

Bácsi Lajos vagyok, 17 éve foglalkozom informatikával és tevékenykedek az interneten. Számos weboldalt és webáruházat fejlesztettem és büszkén mondhatom, hogy a legtöbb sikerre vitte.
Amikor megismerkedtem a kuponozással még nem tudtam, hogy erre mennyire is szüksége van az embereknek. Eltökélt célom volt ez az oldal megépítése, ahol tényleg Ingyen jutnak a felhasználók kedvezmény kuponokhoz és természetesen a partnerek minél könnyebben oszthassák meg a kuponjaikat, kedvezményeiket, ezzel potenciális vásárlókat szerezve. Az internet tele van hasonló kuponoldalakkal, ez tény. Viszont én nem szerettem volna egy lenni a sokból, és most sem akarok. Az oldal a legmodernebb technológiákra épül, gyors, biztonságos.

Az oldal több, mint 7 éve működik és szolgálja ki a magyar internetezők és vásárlók igényeit. Szóval van bőven tapasztalatom. Az elmúlt években folyamatosan fejlesztettem, igazítottam a felhasználók és a partnerek igényeire szabra az oldalt.

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van hozzám, az oldallal kapcsolatban, ne habozz, írj az alábbi elérhetőségen: Lépj velem kapcsolatba