Legjobb Black Friday 2020 kuponok és kedvezmények Április 2021

2020-ban a Black Friday hivatalos napja november 27. A Black Friday, azaz, fekete péntek az év legnagyobb vásárlási rendezvénye, szinte mindenki erre az időszakra vár. Ha te is szereted a kiárusításokat vagy a hatalmas kedvezményeket, akciókat, akkor jó helyen jársz. Több száz kereskedő online ajánlatait találod meg nálunk.
Ebben az időszakban országszerte lehetőséged van a kiválasztott webáruházakban a legjobb árakon vásárolni. Ne habozzon, használd ki a kedvezmény kódokat, kuponokat, és vásárolj óriásikedvezménnyel. Black Friday akciók alkalmával többet spórolhatsz.
A Black Friday-ról bővebben

Íratkozz fel Black Friday 2020 értesítőre!


Mi a Black Friday és mi a célja?

Black Friday eredetileg egyetlen konkrét nap volt, amikor a kereskedők nagy leárazásokkal árasztották el a vásárlókat. Ma már ez a nap az akciós (online) vásárlásról szól. Sokan így keresnek még a Black Friday kifejezésre: népszerű termékek, hatalmas kedvezmények.
Magyarul a Fekete Péntek jelenség mára kinőtte eredeti jelentését, és nem csak november utolsó péntekén lehet óriási kedvezménnyel vásárolni. Számos kereskedő a Black Friday előtti időszakban kezdni meg ezt az időszakot.

A Black Friday Amerikából indulva terjedt el, ahol a Hálaadást követő pénteket, azaz november negyedik péntekjét nevezték el így. Ilyenkor a kereskedők óriási akciókkal nyitják meg a karácsony előtti vásárlási időszakot.

Black Friday 2020

Más országokban a Fekete Péntek

Nevével ellentétben a Black Friday, azaz a Fekete Péntek, nem egy gyászos esemény. Eredetének úgy magyarázzák, hogy november negyedik csütörtökjén lévő Hálaadás ünnepét követő pénteki napon fordult át a kereskedők legtöbbjének éves üzleti eredménye a feketével írt profitba. Ezért az áruházak jó része eddig az időszakig vár, hogy aztán az induló karácsonyi szezonban learathassa egész éves munkája gyümölcsét.

A Black Friday akciókat egyre több és több országban hirdetik meg a kereskedők, hiszen november végén sokaknak már amúgy is a karácsonyi értékesítési időszaka zajlik. Azon kereskedők, akik ebben a kedvezményezési versenyben nem akarnak lemaradni versenytársaitól, mindenképp beszállnak ebbe az őrületbe.

A Black Friday a Magyarországra 2014-ben érkezett meg, és elsősorban az e-kereskedelmi piac nagy szereplői honosították meg.

A Black Friday csak az online vásárlásról szól?

Értelemszerűen nem. Ma egy magára valamit is adó üzletnek van már webáruháza, így az akciókat online is igénybe lehet venni. Ezen online kedvezmények összegyűjtésére hoztuk létre ezt az oldalt.

Ha Black Friday alkalmával nem online szeretnél vásárolni, érdemes a nagyobb bevásárlóközpontokba ellátogatni, ahol szinte minden üzletben tömött sorokban lehet kivárni a pénztárhoz való jutást.

A legnagyobb üzletek akcióznak

Az idei Black Friday alkalmával lehetőség lesz edigital black friday, euronics black friday és emag black friday akciókból válogatni. Nem marad ki természetesen az Alza Black Friday .